Helaas, dit pand is verkocht!

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze gekoppelde bouwgrond bestaande uit 2 percelen dient samen aangekocht te worden omwille van de ligging ten opzichte van de openbare weg.

Perceel 1: 1940,10m2
Perceel 2: 3433,70m2

Totale oppervlakte is 5373,80m2

Deze percelen liggen in 2e bouwzone (zie onderstaande info m.b.t. 2e bouwzone)

Enkel op perceel 2 mag er gebouwd worden (zie grondplan).
Op dit perceel kan je nog een oud gebouw met bijgebouwen terugvinden maar dit dient afgebroken te worden of te renoveren.

Indien renoveren: Dit kan met behoud van de bestaande inplanting, als minimaal 60% van de buitenmuren behouden worden EN eventuele uitbreidingen minder dan 100% van de bestaande vloeroppervlakte beslaan.

Reglement 2e bouwzone Zulte:
Het bouwen van één of maximaal twee gekoppelde ééngezinswoningen in tweede bouwzone is een uitzondering die enkel toegestaan wordt op voldoende grote restpercelen.
Voor één woning dient het perceel een oppervlakte van ongeveer 1500 m2 te hebben, voor twee gekoppelde ééngezinswoningen minimaal 2000 m2, waarbij de bouwvrije stroken rondom minstens 10 meter bedragen en er een bebouwbare oppervlakte van minimum 200 m2 voor één woning en 300 m2 voor twee gekoppelde woningen resteert. Het perceel dient over een volwaardige toegang tot de openbare weg te beschikken. Het dient te gaan om ééngezinswoningen waarbij alle functies in het hoofdgebouw worden voorzien. De woning mag bestaan uit een gelijkvloerse verdieping met kroonlijsthoogte max. 4 m, met een zadeldak of met een platdakverdieping binnen voormeld gabariet mits een bouwvrije strook van 10 m wordt gevrijwaard t.o.v. omgevende perceelsgrenzen. In de tuinzone wordt de normale tuinaccomodatie - beperkt tot deze die vrijgesteld zijn van vergunning - toegestaan.

Algemeen

Adres:Wielkensstraat 15
Zulte
Referentie:Wielkensstraat - Zulte
Vraagprijs:Verkocht
Type:Grond
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Perceeloppervlakte:5.374 m²
Bebouwde opp.:1.070 m²
Type constructie:Traditioneel

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:5.374 m²
Stedenbouwkundige vergunning:Neen
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Ja
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht