Ontdek Residentie Fiori, een harmonieus huwelijk tussen hedendaagse luxe en duurzaam wonen. Deze prachtige 2 en 3 slaapkamer appartementen bieden een levensstijl waar comfort en milieubewustzijn samenkomen.

In elk appartement geniet je van een lichtrijke leefruimte met een moderne open keuken. Stap op je ruime zongerichte terras en laat je betoveren door het bloeiend groene uitzicht.

De badkamers in de appartementen op het gelijkvloers en de eerste verdieping zijn voorzien van een dubbele lavabo en een handige inloopdouche. De penthouses op de tweede verdieping voegen hier nog een wat luxe aan toe met een ligbad.

Alle appartementen zijn uitgerust met hernieuwbare energiebronnen, waaronder een warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatie D, wat resulteert in een uiterst energiezuinige woonomgeving.

Geniet van het gemak van privatieve garages, een bezoekersparking en een gedeelde fietsenstalling. Bovendien geldt er een btw-percentage van 6% bij dit woonproject. Ontdek of je in aanmerking komt voor dit voordeel!

Residentie Fiori, vernoemd naar het Latijnse woord voor 'Bloeiend', weerspiegelt het duurzame en groene karakter van de omgeving. Rondom het gebouw bevinden zich weelderig beplante tuinzones en een prachtige parktuin.

Wil je kennis maken met deze appartementen? Neem contact met Wouter: wouter@opt-immo.be of 0477/78.39.25

Algemeen

bewoonbare opp. Vanaf 93 m²
Reeds verkocht 20 %
units 10

Wat zijn uw woonvoorkeuren?

Aantal slaapkamers

/

Opties

Ardooie
Eekhoutstraat 8 C-D

Prijs vanaf € 262 400


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Ardooie
Eekhoutstraat 8 C-D

Prijs vanaf € 262 400

Ardooie
Eekhoutstraat 8 C-D

Prijs vanaf € 262 400